Har du brug for nyt gulv? Tømrerfirmaet Øgendahl ApS, er dit valg af en professionel tømrer, til udførelsen af arbejdet. 

Jeg bestræber mig på kvalitet med øje for detaljen, derfor sætter jeg en ære i at levere et færdigt resultat, der bringer glæde hos kunderne. 

Jeg tilbyder lægning af gulv i området Holstebro, Lemvig, Struer, Herning og de omkringliggende byer.

Professionel gulvlægning og opsætning af loft

Nye gulve og lofter kan give boligen et helt nyt udtryk, og kun fantasien sætter grænser, når du vælger Tømrefirmaet Øgendahl til din næste gulv- eller loftløsning.

Vi kan stå for lægning af parketgulve samt plankegulve, alt efter hvilke ønsker I går og drømmer om. 

Når der lægges et nyt gulv, bliver det udført med præcision. Jeg fokuserer på, at alle gulvbrædder ligger præcis som de skal, så gulvet får en jævn og pæn overflade.

Ligeledes kan vi skifte dine gamle lofter ud, med opsætning af nyt loft i enten rustik loft, gips eller troldtekt lofter. Ønsker I noget helt andet, så kan vi også lave det for jer.

I mit tømrerfirma er kunden altid i centrum, og derfor sætter vi altid ekstra tid af til at snakke om dit nye gulv eller loft, for at sikre dig et resultat der lever op til jeres forventninger og ønsker.
 

Jeg er altid opdateret på markedets nyeste materialer, tendenser og arbejdsmetoder inden for opsætning af loft og lægning af gulv. 

Derfor kan vi tilbyde vores kunder, den mest effektive og brugbare løsning til jeres nye gulv eller loft.
 

Kontakt os og hør mere


Lægning af gulv med Øgendahl ApS betyder fordele for dig

Først og fremmest går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten, og sørger altid for at levere et færdigt resultat, som lever op til dine forventninger. 

Derfor får du følgende fordele hos mig:

  • Hurtig og effektiv service
  • Erfaring og ekspertise 
  • Tilfredshedsgaranti
  • Kvalitetsmaterialer

Det er din garanti for et kyndigt udført arbejde, der giver dig et smukt og holdbart gulv. 

Få lægning af gulv med et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i et nyt gulv, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg kan også informere og rådgive dig, til den helt rigtige løsning.

Jeg kan kontaktes på telefon 31 69 85 39, hvis du sender en mail til mail@tf-oe.dk, eller hvis du udfylder kontaktformularen.