Tømrer i Struer og omegn

Som tømrer i Struer og omegn, hjælper Tømrerfirmaet Øgendahl Aps med alle former for opgaver inden for tømrerfaget. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Med mere end 10 års erfaring i bagagen er Tømrerfimaet Øgendahl ApS det helt rigtige valg, når du skal have udført tømreropgaver i Struer. Hvad end det drejer sig om små eller store opgaver, så står vi klar til at udføre alle typer af håndværksopgaver for kunder i Struer, Lemvig, Holstebro og Herning. Vi løser opgaver for både private og erhverv, og uanset opgavens karakter og omfang står vi for kvalitetshåndværk - hver gang. Vi tilbyder blandt andet:

Kompetent rådgivning 

Med vores faglige ekspertise og omfattende erfaring kan vi tilbyde de mest optimale løsninger til vores kunder baseret på en kompetent og grundig rådgivning. I løbet af mere end et årti i byggebranchen har vi nemlig stiftet bekendtskab med snart sagt alle typer af tømreropgaver. Derfor kan du trygt lade os om opgaven, uanset om det drejer sig om et nyt gulv, udskiftning af en dør eller professionel hjælp til en større tilbygning.

Lige siden etableringen af tømrerfirmaet har vi fokuseret på det gode gamle håndværk, præcision i hver enkelt detalje og på at give vores kunder den bedste service, fordi kundetilfredshed er centrum for alt vores arbejde. Det vil du mærke, ikke kun gennem vores grundige rådgivning, men også det flotte stykke håndværksarbejde, vi leverer. Og vi leverer naturligvis altid til aftalt tid og pris. På den måde sigter vi efter at få branchens mest tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du en tømreropgave i Struer eller omegn, og leder du efter en professionel tømrer til udførslen, så står Tømrerfirmaet Øgendahl ApS klar til at hjælpe dig. Kontakt os via kontaktformularen, per telefon: 31 69 85 39 eller mail: mail@tf-oe.dk. Vi står altid klar til en god snak om din tømreropgave og giver et uforpligtende tilbud.