Går du og drømmer om ekstra plads i huset, så er en tilbygning den bedste løsning for dig.

Vi udfører tilbygninger i form af bolig, udestue eller udhus, som matcher husets stil, og ikke mindst jeres individuelle ønsker til, hvordan det skal se ud. Uanset hvordan din tilbygning skal se ud, så er det en god idé at få ordentlig rådgivning omkring, hvad er der er den mest optimale løsning for jer.

En tilbygning er ofte nemmere at lave frem for at udbygge en 1.sal i huset. Ligeledes vil en tilbygning typisk passe bedre på et nyt parcelhus end på et gammelt hus, da det kan være svært at tilpasse tilbygningen til det gamle hus stil.

Inden du kaster dig ud i en tilbygning er det vigtigt at tænke over konsekvenserne. En tilbygning tager utrolig meget plads fra ejendommen, og eksempelvis bliver haven mindre. 

Når du planlægger tilbygningen er det derfor vigtigt ikke kun at tænke på den indvendige indretning, men også den ydre del herunder udseende og materialevalg, da en tilbygning ikke skal ses som et isoleret projekt, men nærmere en harmonisk del af huset. Derfor er en vellykket tilbygning tænkt som en helhed, der hænger sammen med det funktionelle og logiske, hvor husets øvrige rum passer naturlig sammen med den ydre del. 

I Tømrerfirmaet Øgendahl er vi altid til rådighed og ønsker at være vores kunders samarbejdsparterne, som de kan søge hjælp og gode råd hos, når der skal bygges en tilbygning.

Kontakt os og få et god tilbud