Tømrer i Herning og omegn

Som tømrer i Herning og omegn, hjælper Tømrerfirmaet Øgendahl Aps med alle former for opgaver inden for tømrerfaget. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Leder du efter en erfaren tømrer til at montere nyt tag, udskifte vinduer eller til en større renovering i Herning? Så står Tømrerfirmaet Øgendahl ApS klar til at hjælpe dig. Vi løser både store og små tømreropgaver for private og erhverv, og uanset opgavens karakter er vi garanti for håndværk, der emmer af kvalitet og præcision. Med mere end 10 års erfaring i værktøjskassen og god service i højsædet tilbyder vi at udføre alle typer af tømreropgaver. Vi kan for eksempel stå for tømrerarbejdet, når det drejer sig om: 

Kontakt os

Erfaren tømrer med fokus på service

Siden tømrerfirmaets etablering for godt og vel et årti siden har vi fokuseret på det gode gamle håndværk og på at give vores kunder den bedste service. Som følge af vores store erfaring i byggebranchen har vi stiftet bekendtskab med alle former for tømreropgaver, og derfor løser vi med sikker hånd også din. 

Med udgangspunkt i vores faglige ekspertise tilbyder vi optimale løsninger baseret på en grundig rådgivning, så vi til slut ender med at aflevere et stykke håndværk, der lever op til dine forventninger - og naturligvis til aftalt pris og tid. Det er nemlig i vores optik vejen mod tilfredse kunder, der også tænker på os til den næste opgave. 

Uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Leder du efter en dygtig tømrer i Herning eller omegn, så er Tømrerfirmaet Øgendahl ApS det rigtige valg. Med stor erfaring og faglig ekspertise står vi for kvalitetshåndværk, der holder. Kontakt os via kontaktformularen, per telefon: 31 69 85 39 eller mail: mail@tf-oe.dk. Vi står altid klar til med et forslag til løsningen af din tømreropgave og giver gerne et uforpligtende tilbud.