Skal du have bygget en stald eller et maskinhus, så kan vi også klarer det.

Et halbyggeri kan være en stor og ofte uoverskuelig opgave, og derfor vi vil altid give dig den bedste rådgivning til, hvordan den kan bygges, hvilke materialer der er de mest holdbare, samt hvordan stalden eller maskinhuset kan se ud.

Vi ønsker at være vores kunders samarbejdspartnere, og derfor skal du ikke holde dig tilbage med spørgsmål omkring, hvordan din nye stald eller maskinhus skal bygges.

Vi samarbejder med et murerfirma og derfor kan vi støbe sokkel samt bund til hallen. Ligeledes vil facaden kunne beklædes efter, hvad I har af ønsker og behov, uanset om end det er i træ, stål eller muret, så kan vi lave det for jer. Taget kan opføres i enten eternit, bølgeplader eller stålplader.

Uanset, hvilken udformning stalden eller maskinhuset får, så benytter vi kun stærke materialer, som er tilpasset de forskellige vejrmæssige forhold her i Danmark. Du kan derfor være sikker på, at din stald eller maskinhus ville holde i rigtig mange år uden, at du behøver at foretage de store vedligeholdsmæssige forbedringer.

Kontakt os og hør mere