Er dine vinduer og døre nedslidte og ineffektive? Dem som har prøvet det, kender godt til når hjemmet bliver køligere at opholde sig i, og det generelt er svært at holde på varmen i huset. 

Tømrerfirmaet Øgendahl ApS, forstår dine frustrationer og er her for at hjælpe dig, med udskiftning af vinduer og døre, så du kan bringe varmen tilbage i huset, og spare penge på varme og energiregningen. 

Jeg sætter mig altid i øjenhøjde med kunderne, og tilpasser min service dine ønsker og behov, når jeg udfører udskiftning af døre og vinduer i området Holstebro, Lemvig, Struer, Herning og de omkringliggende byer. 

Få øget energieffektivitet

Med en udskiftning af døre og vinduer, foretager du en af de bedste investeringer for dit hjem. Det kan nemlig både forbedre udseendet såvel som øge energieffektiviteten i dit hjem. 

Med den øgede energieffektivitet og forbedret udseende, som er noget af det første vi alle lægger mærke til ved vores hjem, vil du i sidste ende forøge værdien af dit hjem. 

Ligeledes vil støjniveauet blive reduceret og komforten i hjemmet forøget. 

Fordele med udskiftning af vinduer og døre

Der findes mange fordele ved udskiftning af vinduer og døre, som allerede nævnt ovenover. 

Kort fortalt er dine betydelsværdige fordele følgende:
✔️ Øget energieffektivitet - Nye vinduer og døre, holder varmen inde og kulden ude. På den måde sparer du penge på energiregningen.
✔️ Forbedret indeklima - Montering af nye vinduer og døre, reducere træk og støj fra udendørs. Det forbedre luftkvalitet og komforten i dit hjem.
✔️ Øget sikkerhed - Du kan få et bedre låsesystem samt mere standhaftige vinduer og døre, der øger sikkerheden i hjemmet og kan beskytte mod indbrud.
✔️ Forbedret udseende - Du kan give dit hjem et opdateret og mere moderne udseende.
✔️ Længere levetid - Nye vinduer og døre, er designet til at have en længere levetid end ældre modeller. Så behøver du ikke at bekymre dig om, at skulle udskifte dem indenfor den kommende tid.
✔️ Miljøvenligt - Energieffektive vinduer og døre, er med til at reducere CO2-udledningen og hjælper derfor også med at beskytte miljøet.
 

Det får du hos Tømrerfirmaet Øgendahl ApS

Jeg har mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer, så derfor kan du regne med et professionelt stykke arbejde med sans for detaljen.

Jeg bruger forskellige fabrikanter til udskiftning af vinduer og døre, men primært bruges Kastrup Vinduer i Holstebro. Det er uanset om det er materialer af plast, træ eller træ/alu, hvor du kan få vinduer i både 2 eller 3 lag glas. 

Du kan få helt nye vinduer, hvor jeg piller dem ud og monterer nogle helt nye, og derefter fuger enten udenfor eller indenfor, samt laver tilsætning.

Ønsker du reparation af dine vinduer og døre, kan jeg ligeledes udføre arbejdet for dig.

Jeg kan ligeledes skifte gamle døre ud med nye, eller monterer helt nye døre. Uanset, om det er gamle eller nye døre, så monteres de med ny lås, og skal nøglen tilpasses de andre døre i huset, så omlægger jeg gerne låsen for dig.

Hvis du bare skal have udskiftet låsen på én af dørene, så klares det også.
 

Kontakt os og hør mere


Skal jeg stå for udskiftning af døre og vinduer i dit hjem?

Hvis du ønsker montering af vinduer og døre, står jeg klar med et uforpligtende tilbud til dig.

Jeg kan også monterer nye indvendige døre med karm og tilsætning af Swedoor.

Jeg er at kontakte på telefon 31 69 85 39, via mail mail@tf-oe.dk eller hvis du udfylder kontaktformularen

Lad os sammen bringe varmen tilbage i dit hjem, så du kan sparer penge på varmeregningen i området Holstebro, Lemvig, Struer, Herning og de omkringliggende byer.