Tømrer i Lemvig og omegn

Som tømrer i Lemvig og omegn, hjælper Tømrerfirmaet Øgendahl Aps med alle former for opgaver inden for tømrerfaget. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Når du har brug for en dygtig og erfaren tømrer i Lemvig, så står Tømrerfirmaet Øgendahl ApS klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle slags tømreropgaver for kunder i Lemvig, Holstebro, Herning og omegn, og vi står for kvalitetshåndværk - hver gang. Hvad end du skal have udskiftet vinduer, have lagt nyt tag eller bygget en tilbygning, så er du garanteret en professionel tømrer, hvis du vælger os til at udføre din næste tømreropgave. 

Erfaren tømrer udfører små og store opgaver

Vi har mere end 10 års erfaring med os i værktøjskassen, og det betyder, vi har haft hænderne i alle typer af tømreropgaver. Om opgaven er lille eller stor eller skal udføres for dig som privatperson eller virksomhed, så kan vi tilbyde et stykke tømrerarbejde, der emmer af kvalitet. Med en stor faglig viden og stolthed står vi for kompetent tømrerarbejde uanset opgavens karakter. Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser: 

Kundetilfredshed i centrum

Vi er til for vores kunder, og derfor gør vi meget ud af at opnå størst mulig kundetilfredshed. Værktøjerne, vi bruger i bestræbelsen på tilfredse kunder, er en kombination af flotte resultater leveret til aftalt tid og pris. Vores opgave er ikke færdig, før den enkelte kunde er tilfreds, og vi fokuserer i forlængelse af det også på god og fyldestgørende rådgivning både før og under forløbet, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter en dygtig tømrer til små og store opgaver i Lemvig, Holstebro, Herning eller omegn, så er Tømrerfirmaet Øgendahl ApS med vores store erfaring det helt rette valg til opgaven. Kontakt os via kontaktformularen, per telefon: 31 69 85 39 eller mail: mail@tf-oe.dk. Vi står altid klar til en god snak om din tømreropgave og giver et uforpligtende tilbud.