Er dine vinduer og døre med tiden blevet nedslidte og i dårlig stand? Med en reparation af vinduer og døre, hos Tømrerfirmaet Øgendahl ApS får du service af høj kvalitet. 

Jeg har altid holdbarhed og god service i fokus, så du kan bringe nyt liv til de gamle vinduer og døre, og få glæde af dem mange år frem.

Få reparation af gamle vinduer og døre i området Holstebro, Lemvig, Struer, Herning og de omkringliggende byer.

Få professionel reparation af døre og vinduer

At vedligeholde sine vinduer og døre, er vigtigt for både komforten og sikkerheden i dit hjem. Hvis der er opstået utætheder, kan en reparation af vinduer og døre, stoppe varmen fra at sive ud af huset. 

På den måde sparer du penge på varmeregningen, og forbedre indeklimaet i dit hjem.

Jeg har de nødvendige kompetencer og værktøjer, til at reparere alt fra skader, revner, hakker og utætheder i vinduer og døre. 

Trænger vinduerne og dine døre til en justering og en smørelse, så de igen åbner og lukker let, kan jeg også foretage dette sammen med reparationen. 

Kontakt os og få et god tilbud

Fordele ved at få reparation af vinduer og døre

Der findes mange fordele ved at få foretaget enten udskiftning eller reparation af vinduer og døre. 

De væsentligste fordele er: 
✔️ Øget energieffektivitet - utætte vinduer og døre, kan resultere i varmetab og give øgede varmeudgifter. Med en reparation af døre og vinduer, sparer du her penge!
✔️ Forbedret sikkerhed - Dårligt fungerende vinduer og døre, kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Hvis de ikke er nemme at åbne og lukke, kan det være farligt i en nødsituation.
✔️ Forlænget levetid - regelmæssig vedligeholdelse og reparation af gamle vinduer og døre, kan forlænge levetiden og mindske behovet for at udskifte med nye.
✔️ Øget værdi - boligens værdi kan forøges med en reparation af døre og vinduer.
✔️ Forbedre udseendet - Med en reparation af nedslidte vinduer og døre, opfrisker du udseendet hertil.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af gamle vinduer og døre

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere, om dine fordele og muligheder for reparation af vinduer og døre, tilbyder jeg gerne en uforpligtende snak, hvor jeg kan rådgive og informere dig, om den bedste løsning for dig og din bolig. 

Du kan kontakte mig på telefon 31 69 85 39, via mail mail@tf-oe.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.