Er hjemmet, sommerhuset eller anden bygning, blevet for trangt? Og mangler du mere plads? Tømrerfirmaet Øgendahl ApS, er dit valg af en professionel tømrer, der udfører et kyndigt arbejde for dig og din bygning eller hjem.

Jeg kan hjælpe dig med din tilbygning i Herning.

Få tilbygning til hus udført af en professionel tømrer

Vi udfører tilbygninger i alle former, som matcher husets stil, og ikke mindst jeres individuelle ønsker til, hvordan det skal se ud. 

Eksempler på tilbygninger:

  • Tilbygninger til gamle huse og nye
  • Tilbygning til udestue og udhus
  • Tilbygning til sommerhus
  • Tilbygning i træ
  • Tilbygning i mursten
  • Tilbygning til parcelhus
  • Og mere til

Uanset hvordan din tilbygning skal se ud, så er det en god idé at få ordentlig rådgivning omkring, hvad der er den mest optimale løsning for jer.

Kontakt os og få et god tilbud

En tilbygning er ofte nemmere at lave, fremfor at udbygge en 1.sal i huset. Ligeledes vil en tilbygning typisk passe bedre på et nyt parcelhus, end på et gammelt hus, da det kan være svært at tilpasse tilbygningen til det gamle hus stil.
 

Relevant at vide i forbindelse med en tilbygning

Inden du kaster dig ud i en tilbygning til hus, eller anden bygning, er det vigtigt at tænke over konsekvenserne. En tilbygning til hus tager utrolig meget plads fra ejendommen, og eksempelvis bliver haven mindre. 

Når du planlægger tilbygningen er det derfor vigtigt ikke kun at tænke på den indvendige indretning, men også den ydre del herunder udseende og materialevalg, da en tilbygning ikke skal ses som et isoleret projekt, men nærmere en harmonisk del af huset. 

En vellykket tilbygning er derfor tænkt som en helhed, der hænger sammen med det funktionelle og logiske, hvor husets øvrige rum passer naturlig sammen med den ydre del. 

Hos Tømrerfirmaet Øgendahl, er jeg altid til rådighed og ønsker at være vores kunders samarbejdspartner, som de kan søge hjælp og gode råd hos, når der skal bygges en tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud på din næste tilbygning i Herning

Ønsker du hjælp til dit byggeprojekt? Så behøver du ikke søge langt. Jeg kan med mange års erfaring og ekspertise, hjælpe dig med en tilbygning til hus af høj kvalitet. 

Hvis du er interesseret, er jeg at kontakte på telefon 31 69 85 39, via mail mail@tf-oe.dk eller hvis du udfylder kontaktformularen

Jeg står altid klar til en uforpligtende snak eller med et stærkt tilbud, til dig i Herning.