Nye gulve og lofter kan give boligen et helt nyt udtryk, og kun fantasien sætter grænser, når du vælger Tømrefirmaet Øgendahl til din næste gulv- eller loftløsning.

Vi kan montere plankegulve og parketgulve alt efter, hvilke ønsker I går og drømmer om. Når der lægges et nyt gulv, bliver det udført med præcision. Vi fokuserer på, at alle gulvbrædder ligger præcis, som de skal, så gulvet får en jævn og pæn overflade.

Ligeledes kan vi skifte dine gamle lofter ud eller montere nogle nye i enten rustik lofter, gips lofter eller troldtekt lofter. Ønsker I noget helt andet, så kan vi også lave det for jer.

I vores tømrerfirma er kunden altid i centrum, og derfor sætter vi altid ekstra tid af til at snakke om dit nye gulv eller loft for, at sikre dig om resultat lever op til jeres forventninger og ønsker.

Vi er altid opdateret på markedets nyeste materialer, tendenser og arbejdsmetoder inden for montering af lofter og gulve, og derfor kan vi tilbyde vores kunder den mest effektive og brugbare løsning til jeres nye gulv eller loft.

Kontakt os og hør mere