Få et splinter nyt og flot tag 

Skal huset have et nyt tag, så er der mange beslutninger der skal overvejes inden da. Tømrerfirmaet Øgendahl tilbyder professionel rådgivning, så du er sikret det bedste resultat. 

Vi kan både renovere eller reparere dit nuværende tag, eller lægge et helt nyt tag på huset. Vi opretter de gamle spær og monterer nye lægter. Ligeledes kan vi montere nye tagsten eller stålplade på taget.
Vi benytter cembrit, eternit, bølgeplader B5, B6, B7, B9 eller B9max.

Udover det, så monterer vi også tagkrydsfinér samt klargøring til tagpap, hvor vi tilbyder at  kontakte en tagdækker til at brænde tagpappen på for jer. I forbindelse med det nye tag, så skifter vi også gerne de gamle tagrender ud til nye stål tagrender fra Lindab.

Uanset hvilken tagopgave du har brug for hjælp til, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Vi kører ud og hjælper private og erhvervskunder i Holstebro. 

Fordele ved at få lagt et nyt tag i Holstebro

Med tiden sætter vind og vejr sine spor på taget, og derfor er flere fordele ved at få udskiftet et gammelt eller slidt tag.

  • Et nyt tag vil få boligen til at se nyere og flottere ud
  • Et splinter nyt tag isolerer bedre og holder dermed bedre på varmen - hvilket vil kunne reducere varmeregningen 
  • Et nyt tag vil øge boligværdien, hvilket især er fordelagtigt hvis boligen en dag skal sælges

Da et nyt tag kan skabe mange muligheder, er det også værd at overveje, om der skal skabes ekstra lysindfald i boligen. Det kan være i form af ovenlysvinduer, kviste m.v., hvor et stort lysindfald kan gøre boligen mere attraktiv og moderne frem for lysindfald fra de traditionelle vinduer.

Det er også værd at overveje om tagrummet kan, eller skal udnyttes til eventuel opbevaring eller nye rum.

Da der er mange muligheder med et tag, sætter vi gerne ekstra tid af til at tage en snak med jer om hvad der kan lade sig gøre, og ligeledes hvilke materialer der ville give de bedste og mest holdbare resultater for jeres tag.

Kontakt os og hør mere

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger af flere ting. Nogle af de væsentlige parametre der afgør prisen er valg af tagtype samt antal kvadratmetre. 

Hos Tømrerfirmaet Øgendahl tilbyder vi altid fornuftige priser uanset om du skal have lagt et helt nyt tag, eller blot har brug for at få renoveret eller repareret det nuværende.

Du er velkommen til at kontakte os uforpligtende for at høre mere om prisen på et nyt tag, samt hvilke muligheder der er. I samråd med dig finder vi den bedste løsning, skræddersyet til dig og din bolig. 

Ring til os allerede i dag og hør mere på telefon 31 69 85 39 eller send os en mail via kontaktformularen eller til mail@tf-oe.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris til dig i Holstebro.